2010-09-13 16:50:03• hírek • Szatmar.ro

Hétvégén almafesztivál

Idén sem maradnak alma nélkül a határ mentiek, hiszen Csenger városa ismét megrendezi a Csengeri Almafesztivált.

Immár kilencedik alkalommal rendezik meg „Szatmár aranyának" ünnepét. A város önkormányzata, ismét változatos programmal próbál előrukkolni a térség lakosainak szórakoztatására. A szeptember 17-18 között tartandó rendezvényen kicsiknek és nagyoknak is lehetőségük nyílik a szórakozásra, hiszen kiállításokra, vetélkedőkre, szüretre, különböző fórumokra és előadásokra számíthatnak a helyszínre látogatók.

A román-magyar határtól 10 kilométerre fekvő településen megrendezett eseményre már több éve kilátogatnak a szatmárnémeti lakosok is, hiszen érdekes programok és kellemes kikapcsolódás fogadja az ide érkezőket.

A fesztivál sztárvendégei a Neoton, akik szombaton 20 órától a városközpontban tartják elő koncertjüket, de érdemes megemlítenünk a Makovecz Imre és tervezőcsoportja csengeri látványterveinek kiállítását is, amely pénteken 14 órától lesz látható a városi sportcsarnokban.

Hazánkból a Domahidai Kraszna Néptánccsoport tart néptáncbemutatót, de népdalkórus, cigánytánc, férfi kórus, mulatós élő zene, retro party, operett kívánságest és egyéb kikapcsolódás is várhat mindazokra, akik ellátogatnak az alma fesztiváljára.


Változatos programmal szolgálnak idén is a szervezők
Változatos programmal szolgálnak idén is a szervezők


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: